2.6.2015

This morning 2

6 kommenttia

 1. upeita makroja, tuli sellanen ihana kesä-aamu-fiilis näistä! Saapa nähdä jos pääsis itsekkin kuvailemaan pihalle sadepisaroita kunhan aamu-aurinko tulee. :-) tykästyin sun blogiin. Laadukkaat kuvat, tyylikäs ulkoasu ja hyvä sisältö. Tykkäätkö yleensä kirjoitella vai pidätkö blogin enemmän pelkästään kuvapainotteisena?


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos Tiia paljon kommentista! :3 Ja kiitos myös lukijaksi liittymisestä. :)

   No siis oon päättänyt, että tää blogi on pelkästään valokuville omistettu, ekoissa postauksissa on pieni pätkä tekstiä, mutta mulle ilmestyi jostain tuo yksi ulkomaalainen lukija, joten ajattelin että on helpompaa, jos pidän blogin vain kuvapainoitteisena :) Ja mulla on myös toinen blogi, jossa kerron kuvien ohella elämästäni (se on siis tekstin puolesta "lifestylea", jos höpötyksiäni siksi voi kutsua, linkki sinne siis löytyy tuolta bannerin alta :D)

   Sun blogia jo luenkin, sullakin on upeita kuvia! :3

   Poista
  2. Okei, juu itsekkin oon enemmän kuvapainotteisena pitänyt ja jättänyt tekstit vähän vähemmälle. Näin kesäsin tulee kuitenkin jostain syystä kirjoteltua enemmän kuin muullon, en tiedä sitten että mistä johtuu :)


   www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

   Poista
  3. Joo, kuvapainoitteisen blogin pitäminen on vaan helpompaa, varsinkin jos haluaa pitää tuollaista eräänlaista "portfoliota", jossa ei ole tekstiä :D Ja s on silloinkin helpompi pitä, jos pääsen opiskelemaan unelma-alaani kouluun (eli media-assaria/audiovisuaalista). :)

   Kirjoitusinspis menee ja tulee mullakin, yleensä just kesällä se on huipussaan. :)

   Poista
 2. Tykkään näistä! Ootko käyttäny näissä jonkun näköstä päällekkäin valotusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) En ole käyttänyt päällekkäisvalotusta.

   Poista