16.7.2014

Rain, rain, rain


Sadetta, sadetta, sadetta. Taas koko päivän on satanut. Joskun sitä toivoo pääsevänsä takaisin Kreikkaan, takaisin jonnekkin lämpimään. Jatkuva vesisade alkaa käydä oikeasti hermoille.

4 kommenttia

 1. oon ite hirmu laiska lukee tekstiä, ja just siks valokuvausblogit iskee muhun (: pakko sanoa, että oot kyllä taitava kuvaamaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas jaksan kyllä lukea tekstiä mutta sillon kun pitää ite kirjoittaa pitkä teksti, aina se teksti ei luista. :D Kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia!! Minusta on kiva kun nykyään nuoret katselevat maailmaa "kameran linssin läpi" ja löytävät mm. luonnosta aivan ihania asioita. Itse olen jo yli 45v ja meidän nuoruudessa oli vaan filmikameroita niillä ei hennonut ottaa kuvia kuin ainoastaa ihmisistä ja niistäkin hyvin harkitusti. Luontokuvat olisi ollut ihan törsäystä tai sitten olisi pitänyt alkaa harrastamaan luontokuvausta ja kehittää kuvat itse jotta ei oisi maksanut niin paljon. Tämä digikamera-aika on muuttanut monta asiaa maailmassa :)

  Luin muutenkin blogisi kirjoituksia ja tsemppiä sinulle jatkossa. Jatka vaan samaan malliin kirjoittelua ja jos/kun niitä ilkeitä komentteja sinulle tulee niin unohda ne välittömästi, niiden kirjoittajat eivät ole onnellisia itsekään. Oikein hyvää kesän jatkoa sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kiitos paljon! Tosi kiva saada palautetta vähän vanhemmaltakin ihmiseltä, kuin vaan mun ikäluokalta :) Jep, oikeassa olet, onneksi nykyään on digikamerat ja digijärjestelmäkamerat niin ei tarvitse miettiä sen filmin kanssa, mä tykkään ite kuvata luontoa kaikkein eniten (tosin siksi koska ihmiset ei halua mun kameran eteen/jos haluavat niin tarkoitus on Facebook-profiilikuva) :D

   Ja kiitos tsempistä! En välitä haukkujista, joskus välitin mutten ole enää vuoteen niistä liiemmin välittänyt :D Hyvää kesän jatkoa sinnekkin! :)

   Poista